Overslaan en naar de inhoud gaan

Scooterduo gewond na aanrijding met auto

Geplaatst opvrijdag 13 april 2018 - 15:19

Twee jongemannen die op een scooter zaten, zijn vrijdagmiddag gewond geraakt toen ze in Weert werden aangereden door een auto.

De botsing vond op de Graafschap Hornelaan iets voor 14:30 uur plaats.

Over het hoofd
Iets voorbij de Van Melle fabriek ging het mis toen de automobilist het scooterduo op het fietspad over het hoofd zag, meldt Weertdegekste. Het tweetal kwam ten val en raakte allebei gewond. De bestuurder van de auto hield er niets aan over, en was alleen flink geschrokken.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen