Overslaan en naar de inhoud gaan

Scooterdieven helpen politie een handje

Geplaatst opvrijdag 1 februari 2019 - 10:45

Een man (21) uit Belfeld is donderdagavond tegen de lamp gelopen nadat hij, samen met een jongen (16) uit Arnhem, een scooter in Nijmegen had gestolen.

Het duo ontvreemdde eerder op de dag een scooter op de Schependomlaan.

Filmpje
Dat was niet onopgemerkt gebleven, want de eigenaar van de tweewieler kon de politie een goede omschrijving geven van de dieven. Ook werkte de actie van de bandieten hun eigen aanhouding in de hand. Ze zetten namelijk snel na de diefstal een filmpje online waarin de scooter te koop werd aangeboden.

Speurwerk
Vrienden van de gedupeerde eigenaar hielpen de agenten mee met het speurwerk naar het tweetal. Het slachtoffer maakte een afspraak met de aanbieder van de gestolen scooter. Wat de dieven niet wisten, is dat de politie mee kwam 'kijken' naar het voertuig. De gestolen scooter werd gevonden, en de vangst bleek nog groter, want de scooter waarmee de mannen hun slag sloegen, bleek ook te zijn gestolen.

De Belfdenaar en Arnhemmer zijn opgepakt en zitten voorlopig vast.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen