Gewelddadige scooterdiefstal Willem van Gelre Gulikstraat Sittard in Opsporing Verzocht (19 nov 2019)

Derde verdachte gewelddadige scooterdiefstal gearresteerd

Een jongen (16) uit Kerkrade is zaterdagochtend opgepakt als derde verdachte van een gewelddadige scooterdiefstal in Sittard.

Gewelddadige scooterdiefstal Willem van Gelre Gulikstraat Sittard in Opsporing Verzocht (19 nov 2019)
Gewelddadige scooterdieven bedreigden doodzieke man

Een ernstig ziek man uit Sittard die in juni dit jaar probeerde een scooterdiefstal in zijn straat te verhinderen, is door de scooterdieven met een mes bedreigd.

Politie zoekt duo na poging scooterdiefstal bij Stella Maris

De politie is een zoektocht gestart naar twee mannen die maandag op klaarlichte dag hebben geprobeerd om scooters te stelen bij het Stella Maris College in Meerssen.

Scooterdieven helpen politie een handje

Een man (21) uit Belfeld is donderdagavond tegen de lamp gelopen nadat hij, samen met een jongen (16) uit Arnhem, een scooter in Nijmegen had gestolen.

Jonge scooterdief na worsteling in Aken opgepakt

Een 16-jarige jongen uit Heerlen is woensdagmiddag opgepakt nadat hij een scooter probeerde te stelen in Aken. Dat gebeurde niet zonder slag of stoot.

Scooterdief onderuit bij politieachtervolging

In Landgraaf is dinsdag een scooterdief opgepakt na een korte achtervolging.

Politie waarschuwt voor scooterdieven

In Roermond zijn scooterdieven actief.

Jonge scooterdief aangehouden in Ohé en Laak

De politie heeft zondagavond een 14-jarige scooterdief aangehouden in Ohé en Laak.

Scooterdief verzet zich tijdens arrestatie in Meerssen

De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag twee jongeren aangehouden die een gestolen scooter bij zich hadden. Eén van hen verzette zich fel tijdens de arrestatie.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten