Overslaan en naar de inhoud gaan

Scooterdief komt van koude kermis thuis

Geplaatst opwoensdag 27 januari 2021 - 8:54

Een scooterdief heeft zichzelf in de nacht van dinsdag op woensdag in Sittard een nat pak bezorgd bij het op de vlucht slaan voor de politie.

De politie werd rond 1:00 uur gealarmeerd voor de diefstal van een scooter op de Broekmolen.

Bos
Twee personen probeerden de tweewieler te ontvreemden. Toen de politie aankwam, gingen de verdachten ervandoor richting de Sportcentrumlaan. Die vlucht duurde voor eentje niet lang, want agenten konden de dief al snel aanhouden, schrijft de politie Westelijke Mijnstreek op Instagram. Zijn kompaan rende het nabijgelegen bos in. Verschillende politie-eenheden stelden zich op op de wegen langs het bos.

Visvijver
Maar de verdachte gooide zijn eigen ruiten in door in visvijver de Schwienswei te zwemmen tijdens zijn vlucht voor de politie. En aangezien hij het erg koud had gekregen, droop hij af en kwam zelf kletsnat en onder de modder het bos uit gestrompeld. Een ambulance checkte of hij onderkoeld was geraakt of nog andere verwondingen had. Daarna is hij meegenomen naar he cellencomplex in Maastricht.

De onfortuinlijke dief werd zelfs nog het arrestantenbusje in gedragen, omdat zijn schoenen nat waren geworden door zijn korte zwemavontuur. De scooter is teruggebracht naar de rechtmatige eigenaar.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen