Overslaan en naar de inhoud gaan

Scooter geschept door auto bij Blerickse spoorwegovergang

Geplaatst opvrijdag 14 januari 2022 - 18:27

Een scooterrijder is op vrijdag door een auto geschept bij een spoorwegovergang aan de Groot-Bollerweg in Blerick. Hij is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De hulpdiensten ontvingen rond 17:35 uur een melding van het ongeval.

Ambulance
De scooterrijder is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Over zijn verwondingen is niets bekend. Hoe het ongeval kon plaatsvinden, is onduidelijk.

Het treinverkeer is tijdelijk stilgelegd, maar werd rond 18:00 uur weer hervat. Bij de spoorwegovergang gebeuren vaker ongelukken. Ook in september van vorig jaar moest een fietsster naar het ziekenhuis na een botsing met een auto.

Lees ook: Aanrijding in Blerick: fietser gewond

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen