Overslaan en naar de inhoud gaan

Scooter geschept door auto bij Blerickse spoorwegovergang

Geplaatst opvrijdag 14 januari 2022 - 18:27

Een scooterrijder is op vrijdag door een auto geschept bij een spoorwegovergang aan de Groot-Bollerweg in Blerick. Hij is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De hulpdiensten ontvingen rond 17:35 uur een melding van het ongeval.

Ambulance
De scooterrijder is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Over zijn verwondingen is niets bekend. Hoe het ongeval kon plaatsvinden, is onduidelijk.

Het treinverkeer is tijdelijk stilgelegd, maar werd rond 18:00 uur weer hervat. Bij de spoorwegovergang gebeuren vaker ongelukken. Ook in september van vorig jaar moest een fietsster naar het ziekenhuis na een botsing met een auto.

Lees ook: Aanrijding in Blerick: fietser gewond

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen