Overslaan en naar de inhoud gaan

Schuurs zonder setverlies naar tweede ronde US Open

Geplaatst opdonderdag 3 september 2020 - 19:01

Demi Schuurs en dubbelpartner Kveta Peschke hebben hun eerste wedstrijd op de US Open gewonnen.

Het Limburgs-Tsjechische duo won in twee sets van Sharon Fichman en Darija Jurak: 6-2, 7-6 (8-6).

Eenvoudig
De Nieuwstadtse dubbelspecialiste trok met haar partner eenvoudig de eerste set naar zich toe, want al bij de tweede servicebeurt van de tegenstander was een break een feit. Uiteindelijk eindigde die set in 6-2.

Tie-break
In de tweede set ging het gelijk op en moest een tie-break voor het verdict zorgen. Die wonnen Schuurs en Peschke met 8-6.

Tweede ronde
Op wie de Limburgse in de tweede ronde van het grandslamtoernooi in New York stuit, is nog de vraag. Dat wordt de winnaar van het duel tussen het Amerikaanse koppel Brady/Dolehide en het Georgisch-Russische duo Kalashnikova/Kudryavtseva.

Tour de L1mbourg iedere dag om 18:30 live vanuit een andere Limburgse gemeente. Bekijk hier alle locaties.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee! Online Limburgs Schuttersfeest (OLS) krijgt tweede editie

De succesvolle eerste editie van het Online Limburgs Schuttersfeest krijgt een vervolg. Op zondag 4 juli zal voor de tweede keer in de geschiedenis het online-OLS worden geschoten. L1 werkt volop samen met de OLS-Federatie en doet weer uitgebreid verslag van dit schietspel. Dankzij de gratis app kun je het nu zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Kleine bölkes, houd rekening met de wind en hoe is het met de spanning? Je kunt oefenen tot je zelf een schutterskoning(in) bent.

Echte' schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs, families en vrienden van een keet, zoals in Haelen, roepen we op om deel te nemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Download hier de gratis app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen