Overslaan en naar de inhoud gaan

Schuurs zoekt tennisbaan om te trainen

Geplaatst opzondag 29 maart 2020 - 20:10

Tennisster Demi Schuurs is op zoek naar een tennisbaan waar ze de komende periode kan trainen.

Door de corona-uitbraak kan de Limburgse tennistopper geen gebruik maken van haar trainingsaccommodatie. Het is op dit moment verboden om gebruik te maken van sportaccommodaties.

Privé tennisbaan
Schuurs probeert nu toch een tennisbaan te vinden waar ze een balletje kan slaan. Privé-tennisbanen bij mensen thuis vallen buiten de ingestelde maatregelen van de regering.

Gymmatje en rennen
Tot nu toe hield de nummer twaalf van de wereld haar conditie op peil door thuis oefeningen op een gymmatje uit te voeren. Verder rende ze regelmatig een rondje door haar woonplaats Maastricht.

Moeilijke planning
Op dit moment is de planning van haar seizoen onduidelijk. Het Olympisch tennistoernooi, waar ze medaillekandidaat is in het dubbelspel, is verzet naar volgend jaar. Al eerder werd bekend dat Roland Garros naar september 2020 is verplaatst. Dat is volgens Schuurs niet echt handig: "Dat zou betekenen dat we in september eerst de US Open spelen op hardcourt en een week later Roland Garros op gravel. Ik heb geen idee hoe ze dat gaan doen. Want normaal zijn in deze periode de toernooien in Azië. Die wedstrijden kunnen dus ook niet doorgaan."

Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Stuur je filmpje via Whatsapp naar 06 44 76 71 57

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen