Overslaan en naar de inhoud gaan

Schuurs zoekt tennisbaan om te trainen

Geplaatst opzondag 29 maart 2020 - 20:10

Tennisster Demi Schuurs is op zoek naar een tennisbaan waar ze de komende periode kan trainen.

Door de corona-uitbraak kan de Limburgse tennistopper geen gebruik maken van haar trainingsaccommodatie. Het is op dit moment verboden om gebruik te maken van sportaccommodaties.

Privé tennisbaan
Schuurs probeert nu toch een tennisbaan te vinden waar ze een balletje kan slaan. Privé-tennisbanen bij mensen thuis vallen buiten de ingestelde maatregelen van de regering.

Gymmatje en rennen
Tot nu toe hield de nummer twaalf van de wereld haar conditie op peil door thuis oefeningen op een gymmatje uit te voeren. Verder rende ze regelmatig een rondje door haar woonplaats Maastricht.

Moeilijke planning
Op dit moment is de planning van haar seizoen onduidelijk. Het Olympisch tennistoernooi, waar ze medaillekandidaat is in het dubbelspel, is verzet naar volgend jaar. Al eerder werd bekend dat Roland Garros naar september 2020 is verplaatst. Dat is volgens Schuurs niet echt handig: "Dat zou betekenen dat we in september eerst de US Open spelen op hardcourt en een week later Roland Garros op gravel. Ik heb geen idee hoe ze dat gaan doen. Want normaal zijn in deze periode de toernooien in Azië. Die wedstrijden kunnen dus ook niet doorgaan."

Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Stuur je filmpje via Whatsapp naar 06 44 76 71 57

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag om 17:00 en 22:00 uur op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen