Overslaan en naar de inhoud gaan

Schuurs zoekt tennisbaan om te trainen

Geplaatst opzondag 29 maart 2020 - 20:10

Tennisster Demi Schuurs is op zoek naar een tennisbaan waar ze de komende periode kan trainen.

Door de corona-uitbraak kan de Limburgse tennistopper geen gebruik maken van haar trainingsaccommodatie. Het is op dit moment verboden om gebruik te maken van sportaccommodaties.

Privé tennisbaan
Schuurs probeert nu toch een tennisbaan te vinden waar ze een balletje kan slaan. Privé-tennisbanen bij mensen thuis vallen buiten de ingestelde maatregelen van de regering.

Gymmatje en rennen
Tot nu toe hield de nummer twaalf van de wereld haar conditie op peil door thuis oefeningen op een gymmatje uit te voeren. Verder rende ze regelmatig een rondje door haar woonplaats Maastricht.

Moeilijke planning
Op dit moment is de planning van haar seizoen onduidelijk. Het Olympisch tennistoernooi, waar ze medaillekandidaat is in het dubbelspel, is verzet naar volgend jaar. Al eerder werd bekend dat Roland Garros naar september 2020 is verplaatst. Dat is volgens Schuurs niet echt handig: "Dat zou betekenen dat we in september eerst de US Open spelen op hardcourt en een week later Roland Garros op gravel. Ik heb geen idee hoe ze dat gaan doen. Want normaal zijn in deze periode de toernooien in Azië. Die wedstrijden kunnen dus ook niet doorgaan."

Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Stuur je filmpje via Whatsapp naar 06 44 76 71 57

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen