Overslaan en naar de inhoud gaan

Schuurs zoekt tennisbaan om te trainen

Geplaatst opzondag 29 maart 2020 - 20:10

Tennisster Demi Schuurs is op zoek naar een tennisbaan waar ze de komende periode kan trainen.

Door de corona-uitbraak kan de Limburgse tennistopper geen gebruik maken van haar trainingsaccommodatie. Het is op dit moment verboden om gebruik te maken van sportaccommodaties.

Privé tennisbaan
Schuurs probeert nu toch een tennisbaan te vinden waar ze een balletje kan slaan. Privé-tennisbanen bij mensen thuis vallen buiten de ingestelde maatregelen van de regering.

Gymmatje en rennen
Tot nu toe hield de nummer twaalf van de wereld haar conditie op peil door thuis oefeningen op een gymmatje uit te voeren. Verder rende ze regelmatig een rondje door haar woonplaats Maastricht.

Moeilijke planning
Op dit moment is de planning van haar seizoen onduidelijk. Het Olympisch tennistoernooi, waar ze medaillekandidaat is in het dubbelspel, is verzet naar volgend jaar. Al eerder werd bekend dat Roland Garros naar september 2020 is verplaatst. Dat is volgens Schuurs niet echt handig: "Dat zou betekenen dat we in september eerst de US Open spelen op hardcourt en een week later Roland Garros op gravel. Ik heb geen idee hoe ze dat gaan doen. Want normaal zijn in deze periode de toernooien in Azië. Die wedstrijden kunnen dus ook niet doorgaan."

Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Stuur je filmpje via Whatsapp naar 06 44 76 71 57

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen