Overslaan en naar de inhoud gaan

Schuurs: 'Winnen van Atalanta en we overwinteren in CL'

Geplaatst opwoensdag 2 december 2020 - 6:31

Perr Schuurs baalde van de uitnederlaag van Ajax tegen Liverpool in de Champions League (1-0). Toch heeft de verdediger uit Nieuwstadt nog steeds goede hoop dat de Amsterdammers kunnen overwinteren in het miljoenenbal.

"Als we volgende week van Atalanta winnen dan overwinteren we alsnog in de Champions League", zei Schuurs na afloop voor de camera van SBS.

Foutje Onana
Volgens Schuurs heeft Ajax de nodige kansen gehad in Liverpool. "We kwamen hier voor drie punten, dat is niet gelukt", zegt hij. "Er zat zeker wel een gelijkspel in." De Amsterdammers kwamen op achterstand nadat doelman André Onana zich volledig verkeek op een voorzet van Neco Williams, waardoor Jones de bal voor het intikken had. "Dat overkomt iedereen wel eens. Ook onze fantastische keeper."

Uitblinker
De oud-speler van Fortuna was samen met Gravenberch en Noussair Mazraoui de beste speler aan de kant van Ajax. Schuurs werd de afgelopen dagen in de Engelse pers genoemd als een aanwinst voor Liverpool. "Ik speelde wel een goede wedstrijd. Maar daar gaat het nu niet om, we hebben verloren. Ik ben ook pas net basisspeler van Ajax. Ik wil dat blijven en hier wel een paar seizoenen spelen."

Ajax staat nu derde in groep D. De Amsterdammers spelen 9 december tegen Atalanta. Bij winst gaat de ploeg van Erik ten Hag alsnog door in de Champions League.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen