Overslaan en naar de inhoud gaan

Schuurs wacht duel met Bertens in Cincinnati

Geplaatst opwoensdag 14 augustus 2019 - 8:28

Demi Schuurs en Anna-Lena Grönefeld hebben de volgende ronde bereikt van het WTA-toernooi in Cincinnati.

Ze versloegen op hardcourt het Amerikaans-Poolse duo Krawczyk-Rosolska met 6-2, 4-6 en 10-8.

Voorsprong
Krawczyk en Rosolska wonnen de eerste game van de eerste set, waarna de 26-jarige Schuurs en haar Duitse dubbelpartner gelijkmaakten en een 3-1 voorsprong namen. Desirae Krawczyk en Alicja Rosolska wonnen daarna nog een game, maar daarna waren de punten voor Schuurs en Grönefeld. In minder dan een half uur was de eerste set met 6-2 binnen.

Zesde punt
In de tweede set kwam het Nederlands-Duitse koppel met 2-0 voor, maar zij zagen die voorsprong in de volgende games verdwijnen. Krawczyk en Rosolska liepen uit naar 4-2 en zagen Schuurs en Grönefeld terugkomen tot 4-4. Het Amerikaans-Poolse koppel won de set met 6-4 en had vier kansen nodig om het verlossende zesde punt te scoren.

Winst
In de derde set kwamen Schuurs en Grönefeld met 3-1 achter, maar het tweetal vocht terug en kwam met 4-4 gelijk. Het werd 5-5, waarna het Nederlands-Duitse duo op voorsprong kwam en de winst niet meer uit handen gaf: 10-8.

Schuurs en Grönefeld moeten het woensdagavond in de stad in Ohio in de achtste finale opnemen tegen Kiki Bertens en de Kroatische Donna Vekic.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen