Overslaan en naar de inhoud gaan

Schuurs uitgeschakeld in tweede ronde Australian Open

Geplaatst opzaterdag 25 januari 2020 - 8:51

Demi Schuurs en haar Tsjechische partner Kveta Peschke zijn in de tweede ronde van het vrouwendubbel van de Australian Open uitgeschakeld.

Zij verloren in Melbourne met 6-3 6-4 van het Amerikaanse duo Cathy McNally en Cori Gauff.

Achterstand
De in Maastricht wonende Schuurs en haar partner kwamen in de eerste set met 2-1 voor, maar het jonge koppel (18 jaar en 15 jaar) uit de Verenigde Staten werkte die achterstand weg en kwam met 5-2 voor. Schuurs en Peschke wisten nog een punt te scoren, maar konden McNally en Gauff niet van de setwinst afhouden.

Afhaken
De tweede set voltrok zich in het begin volgens hetzelfde scenario. Schuurs en Peschke kwamen met 2-1 voor, maar het Amerikaanse duo boog de stand om in een 4-2 voorsprong. Het Nederlands-Tsjechische dubbel kwam terug tot 4-3, maar moest in de slotfase toch afhaken: 6-4.

Na een uur en een kwartier spelen was het vrouwendubbel in het eerste Grand Slam toernooi van 2020 voor het als achtste geplaatste tennisduo voorbij.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen