Overslaan en naar de inhoud gaan

Schuurs uitgeschakeld in tweede ronde Australian Open

Geplaatst opzaterdag 25 januari 2020 - 8:51

Demi Schuurs en haar Tsjechische partner Kveta Peschke zijn in de tweede ronde van het vrouwendubbel van de Australian Open uitgeschakeld.

Zij verloren in Melbourne met 6-3 6-4 van het Amerikaanse duo Cathy McNally en Cori Gauff.

Achterstand
De in Maastricht wonende Schuurs en haar partner kwamen in de eerste set met 2-1 voor, maar het jonge koppel (18 jaar en 15 jaar) uit de Verenigde Staten werkte die achterstand weg en kwam met 5-2 voor. Schuurs en Peschke wisten nog een punt te scoren, maar konden McNally en Gauff niet van de setwinst afhouden.

Afhaken
De tweede set voltrok zich in het begin volgens hetzelfde scenario. Schuurs en Peschke kwamen met 2-1 voor, maar het Amerikaanse duo boog de stand om in een 4-2 voorsprong. Het Nederlands-Tsjechische dubbel kwam terug tot 4-3, maar moest in de slotfase toch afhaken: 6-4.

Na een uur en een kwartier spelen was het vrouwendubbel in het eerste Grand Slam toernooi van 2020 voor het als achtste geplaatste tennisduo voorbij.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen