Overslaan en naar de inhoud gaan

Schuurs uitgeschakeld in tweede ronde Australian Open

Geplaatst opzaterdag 25 januari 2020 - 8:51

Demi Schuurs en haar Tsjechische partner Kveta Peschke zijn in de tweede ronde van het vrouwendubbel van de Australian Open uitgeschakeld.

Zij verloren in Melbourne met 6-3 6-4 van het Amerikaanse duo Cathy McNally en Cori Gauff.

Achterstand
De in Maastricht wonende Schuurs en haar partner kwamen in de eerste set met 2-1 voor, maar het jonge koppel (18 jaar en 15 jaar) uit de Verenigde Staten werkte die achterstand weg en kwam met 5-2 voor. Schuurs en Peschke wisten nog een punt te scoren, maar konden McNally en Gauff niet van de setwinst afhouden.

Afhaken
De tweede set voltrok zich in het begin volgens hetzelfde scenario. Schuurs en Peschke kwamen met 2-1 voor, maar het Amerikaanse duo boog de stand om in een 4-2 voorsprong. Het Nederlands-Tsjechische dubbel kwam terug tot 4-3, maar moest in de slotfase toch afhaken: 6-4.

Na een uur en een kwartier spelen was het vrouwendubbel in het eerste Grand Slam toernooi van 2020 voor het als achtste geplaatste tennisduo voorbij.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen