Overslaan en naar de inhoud gaan

Schuurs uitgeschakeld in kwartfinales

Geplaatst opwoensdag 10 juli 2019 - 13:51

Dubbelspecialiste Demi Schuurs heeft zich op Wimbledon niet voor de eerste keer weten te plaatsen voor de halve eindstrijd van een grandslamtoernooi.

De 25-jarige tenisster uit Nieuwstadt was samen met haar Duitse partner Anna-Lena Grönefeld niet opgewassen tegen het als tweede geplaatste Tsjechische duo Barbora Krejcikova/Katerina Siniakova: 6-2 7-6 (1).

Voor het eerst
Schuurs en Grönefeld stonden voor het eerst samen in de kwartfinale van een grand slam. Eerder dubbelde de Nederlandse met de Belgische Elise Mertens. Met haar bereikte ze bij de US Open in 2018 de laatste acht.

Breakpoint
Het Nederlands-Duitse koppel, als achtste geplaatst in Londen, kreeg in de eerste game al een breakpoint tegen, maar herstelde het net op tijd. Op de Tsjechische service konden Schuurs en Grönefeld in de eerste set niets inbrengen. In de tweede set ging het een stuk beter en kreeg het duo zelfs setpoints. In de tiebreak won het sterke Tsjechische koppel echter alsnog.

Schuurs kan nu naar huis. Eerder werd ze al samen met Jean-Julien Rojer vroegtijdig uitgeschakeld in het gemengd dubbelspel.

Het OLS 2019 volg je bij L1 en 1Limburg

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen