Overslaan en naar de inhoud gaan

Schuurs uitgeschakeld in gemengd dubbel in New York

Geplaatst opvrijdag 31 augustus 2018 - 7:43

Demi Schuurs en Matwe Middelkoop hebben de eerste ronde van het gemengd dubbel op de US Open niet overleefd.

De als zesde geplaatste Limburgse tennisster en haar in Breda wonende partner moesten het in New York opnemen tegen de Chinese Shuai Zhang en John Peers uit Australië, maar verloren met 4-6, 6-3 en 10-8.

Lees ook: Schuurs en Mertens ronde verder op US Open

Vrouwendubbel
De 25-jarige Schuurs had voor de wedstrijd in het gemengd dubbel al bijna twee uur op de baan gestaan in het vrouwendubbel. Met Elise Mertens schakelde zij het Russisch-Kroatische koppel Gavrilova en Petric uit met 6-3, 5-7 en 6-2.

In de tweede ronde van het vrouwendubbel zijn de Russinnen Vitalia Diatchenko en Margarita Gasparyan de tegenstanders van Schuurs en Mertens.

Volg het internationale theaterfestival Cultura Nova in Heerlen via L1 en 1Limburg. Bekijk onze Cultura Nova-themapagina.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen