Overslaan en naar de inhoud gaan

Schuurs uitgeschakeld in gemengd dubbel in New York

Geplaatst opvrijdag 31 augustus 2018 - 7:43

Demi Schuurs en Matwe Middelkoop hebben de eerste ronde van het gemengd dubbel op de US Open niet overleefd.

De als zesde geplaatste Limburgse tennisster en haar in Breda wonende partner moesten het in New York opnemen tegen de Chinese Shuai Zhang en John Peers uit Australië, maar verloren met 4-6, 6-3 en 10-8.

Lees ook: Schuurs en Mertens ronde verder op US Open

Vrouwendubbel
De 25-jarige Schuurs had voor de wedstrijd in het gemengd dubbel al bijna twee uur op de baan gestaan in het vrouwendubbel. Met Elise Mertens schakelde zij het Russisch-Kroatische koppel Gavrilova en Petric uit met 6-3, 5-7 en 6-2.

In de tweede ronde van het vrouwendubbel zijn de Russinnen Vitalia Diatchenko en Margarita Gasparyan de tegenstanders van Schuurs en Mertens.

Volg het internationale theaterfestival Cultura Nova in Heerlen via L1 en 1Limburg. Bekijk onze Cultura Nova-themapagina.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen