Overslaan en naar de inhoud gaan

Schuurs in twee sets naar tweede ronde in Osaka

Geplaatst opwoensdag 18 september 2019 - 15:57

Demi Schuurs heeft samen met dubbelpartner Anna-Lena Groenefeld zonder grote problemen de tweede ronde van het ATP-toernooi van Osaka bereikt.

De Nieuwstadtse won met de Duitse op het Toray Pan Pacific Open in twee sets van het Japanse koppel Momoko Kobori-Ayano Shimizu.

Krachtsverschil
Het Japanse duo staat in de krochten van de WTA-ranking geklasseerd en in de eerste set werd het krachtsverschil met Schuurs en Groenefeld duidelijk: het tweetal dat de achtste plaats op de WTA-ranking bezet won die set met 6-2. De tweede set was spannender, maar eindigde met 7-5 eveneens in het voordeel van Schuurs en Groenefeld.

Chinees Taipei
Het duel was daardoor na een uur en zeventien minuten afgelopen. In de volgende ronde, de kwartfinale, stuit Schuurs met haar partner op een duo uit Chinees Taipei: Yu-Chieh Hsieh en Su-Wei Hsieh.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
De Hemalpaort terug op L1 TV
Uitgelicht
De Hemelpaort terug op L1 TV

De eerste Limburgstalige soapserie (uit 2007) komt éénmalig terug op tv.

Café De Hemelpaort is een goedlopend café in het fictieve Limburgse dorp Elsenrade. Op z’n Limburgs: Aelsrao. Een café waar muziek uit de streek altijd centraal heeft gestaan. Jong en oud komen er over de vloer. Mia runt de kroeg met haar oudste zoon Giel. De andere zoon Rick is naar de Randstad vertrokken als zanger. Maar daar komt hij in de problemen. En Sem is een jongen die niets liever wil dan zelf beroemd worden als muzikant. Ricks terugkomst naar Limburg schudt het rustige Elsenrade goed wakker.

Iedere dag om 15:30 op L1 TV
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen