Overslaan en naar de inhoud gaan

Schuurs in twee sets naar tweede ronde in Osaka

Geplaatst opwoensdag 18 september 2019 - 15:57

Demi Schuurs heeft samen met dubbelpartner Anna-Lena Groenefeld zonder grote problemen de tweede ronde van het ATP-toernooi van Osaka bereikt.

De Nieuwstadtse won met de Duitse op het Toray Pan Pacific Open in twee sets van het Japanse koppel Momoko Kobori-Ayano Shimizu.

Krachtsverschil
Het Japanse duo staat in de krochten van de WTA-ranking geklasseerd en in de eerste set werd het krachtsverschil met Schuurs en Groenefeld duidelijk: het tweetal dat de achtste plaats op de WTA-ranking bezet won die set met 6-2. De tweede set was spannender, maar eindigde met 7-5 eveneens in het voordeel van Schuurs en Groenefeld.

Chinees Taipei
Het duel was daardoor na een uur en zeventien minuten afgelopen. In de volgende ronde, de kwartfinale, stuit Schuurs met haar partner op een duo uit Chinees Taipei: Yu-Chieh Hsieh en Su-Wei Hsieh.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen