Overslaan en naar de inhoud gaan

Schuurs opnieuw in finale de boot in

Geplaatst opzondag 18 augustus 2019 - 9:23

Tennissters Demi Schuurs en Anna-Lena Grönefeld hebben de finale van het vrouwendubbeltoernooi van Cincinnati niet kunnen winnen.

De 26-jarige Nieuwstadtse ging met de Duitse aan haar zijde ten onder tegen de Tsjechische Lucie Hradecka en de Sloveense Andreja Klepac: 4-6, 1-6.

129.000 euro
De partij duurde net geen uur. Het winnende koppel mocht een bedrag van omgerekend ruim 129.000 euro mee naar huis nemen. Schuurs en Grönefeld moesten het met ongeveer de helft daarvan stellen.

Tweede verloren finale op rij
Voor Schuurs was het de tweede verloren finale op rij. Vorige week verloor ze samen met Grönefeld ook al de finale in Toronto. Vorig jaar bereikte ze eveneens de finale in Cincinnati. Ook die verloor ze samen met de Belgische Elise Mertens van Hradecka en haar toenmalige partner Ekatarina Makarova uit Rusland.

Lees ook: Demi Schuurs ook in Toronto onderuit

Finales
Schuurs en
Grönefeld wachten nog op hun eerste titel in 2019. Eerder ging het duo al in de finales in Doha, Rome, Birmingham en Toronto kopje onder.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Halve Finales LVK 2020 volg je bij L11 Alaaf
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 TV

Het feest gaat weer beginnen! 60 artiesten duiken de Halve Finales van het LVK in. Welke 20 liedjes gaan uiteindelijk naar de finale van het 44e LVK?

Volg de 3 Halve Finales op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf. Iedere vrijdag om 18:00 en zaterdag om 13:00.

Bekijk hier de 3 Halve Finales
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen