Overslaan en naar de inhoud gaan

Schuurs opnieuw in finale de boot in

Geplaatst opzondag 18 augustus 2019 - 9:23

Tennissters Demi Schuurs en Anna-Lena Grönefeld hebben de finale van het vrouwendubbeltoernooi van Cincinnati niet kunnen winnen.

De 26-jarige Nieuwstadtse ging met de Duitse aan haar zijde ten onder tegen de Tsjechische Lucie Hradecka en de Sloveense Andreja Klepac: 4-6, 1-6.

129.000 euro
De partij duurde net geen uur. Het winnende koppel mocht een bedrag van omgerekend ruim 129.000 euro mee naar huis nemen. Schuurs en Grönefeld moesten het met ongeveer de helft daarvan stellen.

Tweede verloren finale op rij
Voor Schuurs was het de tweede verloren finale op rij. Vorige week verloor ze samen met Grönefeld ook al de finale in Toronto. Vorig jaar bereikte ze eveneens de finale in Cincinnati. Ook die verloor ze samen met de Belgische Elise Mertens van Hradecka en haar toenmalige partner Ekatarina Makarova uit Rusland.

Lees ook: Demi Schuurs ook in Toronto onderuit

Finales
Schuurs en
Grönefeld wachten nog op hun eerste titel in 2019. Eerder ging het duo al in de finales in Doha, Rome, Birmingham en Toronto kopje onder.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen