Overslaan en naar de inhoud gaan

Schuurs ook klaar in gemengd dubbel op US Open

Geplaatst opwoensdag 4 september 2019 - 7:17

Voor Demi Schuurs is de US Open sinds dinsdag voorbij.

De 26-jarige tennisster verloor met haar Finse partner Henri Kontinen in de kwartfinale van het gemengd dubbel met 6-4, 4-6 en 12-14 van Samantha Stosur en Rajeev Ram.

Comfortabel
De tegenwoordig in Maastricht wonende Schuurs en haar Finse partner kwamen in de eerste set van het hardcourttoernooi in New York op een comfortabele voorsprong van 4-1 in games. Het Australisch-Amerikaanse duo vocht zich echter terug en kwam op gelijke hoogte. De daaropvolgende games waren voor Schuurs en de Fin: 6-4.

Scherpst van de snede
In de tweede set streden beide duo’s op het scherpst van de snede en ging de stand tot 4-4 gelijk op. Daarna pakten
Stosur en Ram de punten én de set met 6-4.

Weg versperd
In de beslissende derde set kwamen
Schuurs en Kontinen met 2-0 voor, maar moesten vervolgens een achterstand wegwerken. Halverwege de set was de stand weer in evenwicht en kwam het Nederlands-Finse tweetal op voorsprong. Stosur en Ram vochten terug, wonnen de set met 14-12 en versperden Schuurs en Kontinen de weg naar de halve finale.

Lees ook: Demi Schuurs uitgeschakeld in vrouwendubbel US Open

In het vrouwendubbel was Schuurs en haar Duitse partner Anna-Lena Grönefeld in de tweede ronde uitgeschakeld.

Stem op de Lage Landenlijst!
Ga naar L1.nl/deLageLandenlijst

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen