Overslaan en naar de inhoud gaan

Schuurs naar achtste finale op Wimbledon

Geplaatst opvrijdag 5 juli 2019 - 15:27

Tennisster Demi Schuurs en haar partner Anna-Lena Groenefeld hebben de volgende ronde bereikt van het vrouwendubbel op Wimbledon. Het tweetal was met 6-3 en 6-0 te sterk voor Alicija Rosolska en Astra Sharma.

Het Nederlands-Duitse duo had in de eerste set weinig moeite met het Pools-Australische tweetal. Schuurs en haar partner kwamen in de eerste ronde met 4-1 voor en eindigden de set na iets meer dan een half uur met 6-3.

Snelle set
In de tweede set gingen
Schuurs en Groenefeld voortvarend te werk. Rosolska en Sharma verloren drie keer hun service. 28 minuten na het begin van de tweede set was het pleit beslecht en konden de tennisster uit Nieuwstadt en de Duitse Groenefeld hun rackets weer opbergen.

In de achtste finale krijgt het als achtste geplaatste tweetal de winnaar van de partij tussen Anna Blinkova en Yafal Wang en Maria Sakkari en Ajla Tomljanoviac als tegenstander op het gras van Wimbledon.

Het OLS 2019 volg je bij L1 en 1Limburg

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Halve Finales LVK 2020 volg je bij L11 Alaaf
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 TV

Het feest gaat weer beginnen! 60 artiesten duiken de Halve Finales van het LVK in. Welke 20 liedjes gaan uiteindelijk naar de finale van het 44e LVK?

Volg de 3 Halve Finales op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf. Iedere vrijdag om 18:00 en zaterdag om 13:00.

Bekijk hier de 3 Halve Finales
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen