Overslaan en naar de inhoud gaan

Schuurs met toernooizege op zak naar US Open

Geplaatst opzaterdag 29 augustus 2020 - 19:09

Dubbelspeelster Demi Schuurs heeft voor de elfde keer in haar carrière een WTA-toernooi gewonnen.

Met haar Tsjechische dubbelpartner Kveta Peschke won ze zaterdag, pal voor de US Open, de finale van de Western & Southern Open. Dat WTA-toernooi van Cincinnati werd vanwege de coronapandemie ook al in New York gespeeld.

Spannende finale
De finale was spannend. Schuurs en Peschke namen het daarin op tegen het duo Nicole Melichar/Xu Yifan en waar dat in de eerste set een eenvoudig karwei leek te worden (6-1), bleek in set twee niets minder waar (4-6). Uiteindelijk trokken Schuurs en Peschke met 10-4 toch aan het langste eind.

Twee sets afgestaan
Schuurs en Peschke stonden dit toernooi in vijf partijen slechts twee sets af. De 27-jarige uit Nieuwstadt afkomstige Schuurs vormt sinds begin dit jaar een dubbelkoppel met de 45-jarige Tsjechische. Tot aan de maandenlange coronastop hadden ze weinig succes.

Vierde geplaatst
Komende week begint op hetzelfde complex de US Open. Schuurs en Peschke zijn in New York als vierde geplaatst en spelen in de eerste ronde tegen de Canadese Sharon Fichman en de Kroatische Darija Jurak.

Tour de L1mbourg iedere dag om 18:30 live vanuit een andere Limburgse gemeente. Bekijk hier alle locaties.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen