Overslaan en naar de inhoud gaan

Schuurs knokt zich naar volgende ronde Wimbledon

Geplaatst opwoensdag 3 juli 2019 - 22:18

Tennisster Demi Schuurs en haar dubbelpartner Anna-Lena Groenefeld hebben de volgende ronde bereikt van het grandslamtoernooi van Wimbledon. Het tweetal versloeg het Australische duo Monique Adamczak en Ellen Perez in drie sets: 5-7, 6-1 en 9-7.

De wedstrijd nam meer dan twee uur en een kwartier in beslag.

Terug van achterstand
De tennisster uit Nieuwstadt en haar partner uit Hannover kwamen op het Londense gras in de eerste set met 1-0 achter. Ze maakten gelijk, maar moesten daarna voortdurend een achterstand wegwerken. Bij 5-5 verloren zij hun service, maar zij kwamen terug tot 6-6. Het Australische koppel won vervolgens de tiebreak met 7-5.

Sterke comeback
In de tweede set kwamen Schuurs en Groenefeld met 3-0 voor, waarna Adamczak en Perez de volgende game wonnen. Het Nederlands-Duitse tweetal stoomde door en had minder dan een half uur nodig om de set met 6-1 te winnen. De derde set moest de beslissing brengen. Schuurs en Groenefeld kwamen met 1-0 achter, werkten de achterstand weg en kwamen opnieuw achter. Bij 7-7 verloor het Australische duo de service en kwam het Nederlands-Duitse dubbel met 8-7 voor. De set werd vervolgens met 9-7 winnend afgesloten.

Het OLS 2019 volg je bij L1 en 1Limburg

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen