Overslaan en naar de inhoud gaan

Schuurs geeft voorsprong weg en mist finale in Rome

Geplaatst opzaterdag 14 mei 2022 - 16:57

Tennisster Demi Schuurs is er op het prestigieuze WTA-toernooi van Rome ondanks een riante voorsprong niet in geslaagd door te dringen tot de finale van het dubbelspel.

De Russinnen Veronika Koedermetova en Anastasija Pavlioetsjenkova waren met 1-6 7-6 (6) 10-7 te sterk voor Schuurs en haar Amerikaanse dubbelpartner Desirae Krawczyk.

Drie punten
Schuurs (28) en Krawczyk (28), die vorige week in Madrid wel de finale haalden, stonden met 6-1 5-2 voor. Ze lieten in totaal drie wedstrijdpunten onbenut; twee bij 5-2 in de tweede set en één in de tiebreak van de tweede set.

Jaren geleden
Vier jaar geleden wist Schuurs het graveltoernooi in Rome te winnen. Ze vormde toen een duo met de Australische Ashleigh Barty, die onlangs haar loopbaan beëindigde.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen