Overslaan en naar de inhoud gaan

Schuurs en Rojer in kwartfinale gemengd dubbel Wimbledon

Geplaatst opdinsdag 10 juli 2018 - 22:08

Demi Schuurs en Jean-Julien Rojer hebben de kwartfinale van het gemengd dubbel op Wimbledon bereikt.

De tennisster uit Nieuwstadt en haar partner versloegen op het gras van de All England Club het Japanse duo Ben Maclachlan en Eri Hozumi met 6-4 en 6-1.

Als vierde
Schuurs en Rojer zijn in Londen als vierde geplaatst. Hun tegenstander in de kwartfinale is de winnaar van de wedstrijd tussen Johanna Larsson en Matwe Middelkoop en Jamie Murray en Victoria Azarenka. Die wedstrijd wordt woensdag gespeeld.

Lees ook: Demi Schuurs uitgeschakeld in vrouwendubbel op Wimbledon

De 24-jarige tennisster werd eerder uitgeschakeld in het vrouwendubbel. Zij verloor met haar Belgische partner Elise Mertens in de derde ronde van Nicole Melichar en Kveta Peschke.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen