Overslaan en naar de inhoud gaan

Schuurs en Peschke uitgeschakeld in Dubai

Geplaatst opwoensdag 19 februari 2020 - 20:25

Demi Schuurs en haar dubbelpartner Kveta Peschke zijn in de achtste finale van het WTA-tennistoernooi in Dubai gestrand.

Het als zesde geplaatste duo verloor met 6-0, 0-6 en 1-10 van Sofia Kenin en Bethanie Mattek-Sands.

Goede start
De uit Nieuwstadt afkomstige en tegenwoordig in Maastricht wonende Demi Schuurs en haar partner hadden maar twintig minuten nodig om de eerste set met 6-0 te winnen en leken snel door te dringen tot de kwartfinale. Bethanie Mattek-Sands, de oud dubbelpartner van Schuurs, en Kenin verloren in deze set drie keer hun service.

Rollen omgedraaid
In de tweede set waren de rollen omgedraaid en had het Nederlands-Tsjechische tweetal weinig in te brengen tegen het Amerikaanse duo. Nu verloren Schuurs en Peschke drie keer hun service en ging de set met 6-0 naar Kenin en Mattek-Sands.

Tiebreak
De beslissing viel in de tiebreak. Kenin en Mattek-Sands hadden maar negen minuten nodig om Schuurs en Peschke met 10-1 te verslaan. De partij duurde niet langer dan 55 minuten.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen