Overslaan en naar de inhoud gaan

Schuurs en Mertens uitgeschakeld in US Open

Geplaatst opzondag 3 september 2017 - 16:11

Demi Schuurs en Elise Mertens zijn uitgeschakeld in het damesdubbel van de US Open.

De tennisster uit Nieuwstadt en haar Belgische partner Elise Mertens waren in de tweede ronde van het laatste grandslamtoernooi van het jaar niet opgewassen tegen Andreja Klepac en María José Martínez Sánchez.

Vooruitgang
Schuurs en Mertens wonnen op het hardcourt in New York de eerste set met 6-4, maar verloren de tweede en derde set met 2-6 en 5-7 van het Sloveens-Spaanse duo.
Demi Schuurs liet via twitter weten teleurgesteld te zijn over het resultaat, maar tevreden te zijn over de vooruitgang en behaalde niveau in New York.

Limburgs nieuws in je mailbox? Klik hier

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen