Overslaan en naar de inhoud gaan

Schuurs en Mertens ronde verder op US Open

Geplaatst opzaterdag 1 september 2018 - 20:00

Demi Schuurs en Elise Mertens hebben de derde ronde bereikt van het damesdubbel op de US Open.

Zij versloegen op baan 6 Vitalia Diatchenko en Margarita Gasparyan met 6-4 en 6-0.

Tegenstand
Het Russische koppel bood in de eerste set aardig tegenstand tegen de tennisster uit Nieuwstadt en haar Belgische dubbelpartner en kwam na een 4-2 achterstand terug tot 4-4. Daarna won het Limburgse tweetal de resterende games. In de tweede set had het als zevende geplaatste duo weinig moeite met de Russinnen. Na één uur en zeven minuten stond 6-0 op het scorebord en konden de vrouwen hun rackets inpakken.

China en Wit-Rusland
In de derde ronde moeten Schuurs en Mertens het opnemen tegen Su-Wei Hsieh uit Chinees Taipei en Aryna Sabalenka uit Wit-Rusland. Dat tweetal is niet geplaatst.

Volg het internationale theaterfestival Cultura Nova in Heerlen via L1 en 1Limburg. Bekijk onze Cultura Nova-themapagina.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen