Overslaan en naar de inhoud gaan

Schuurs en Mertens ronde verder op US Open

Geplaatst opzaterdag 1 september 2018 - 20:00

Demi Schuurs en Elise Mertens hebben de derde ronde bereikt van het damesdubbel op de US Open.

Zij versloegen op baan 6 Vitalia Diatchenko en Margarita Gasparyan met 6-4 en 6-0.

Tegenstand
Het Russische koppel bood in de eerste set aardig tegenstand tegen de tennisster uit Nieuwstadt en haar Belgische dubbelpartner en kwam na een 4-2 achterstand terug tot 4-4. Daarna won het Limburgse tweetal de resterende games. In de tweede set had het als zevende geplaatste duo weinig moeite met de Russinnen. Na één uur en zeven minuten stond 6-0 op het scorebord en konden de vrouwen hun rackets inpakken.

China en Wit-Rusland
In de derde ronde moeten Schuurs en Mertens het opnemen tegen Su-Wei Hsieh uit Chinees Taipei en Aryna Sabalenka uit Wit-Rusland. Dat tweetal is niet geplaatst.

Volg het internationale theaterfestival Cultura Nova in Heerlen via L1 en 1Limburg. Bekijk onze Cultura Nova-themapagina.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen