Overslaan en naar de inhoud gaan

Schuurs en Mertens ronde verder op US Open

Geplaatst opzaterdag 1 september 2018 - 20:00

Demi Schuurs en Elise Mertens hebben de derde ronde bereikt van het damesdubbel op de US Open.

Zij versloegen op baan 6 Vitalia Diatchenko en Margarita Gasparyan met 6-4 en 6-0.

Tegenstand
Het Russische koppel bood in de eerste set aardig tegenstand tegen de tennisster uit Nieuwstadt en haar Belgische dubbelpartner en kwam na een 4-2 achterstand terug tot 4-4. Daarna won het Limburgse tweetal de resterende games. In de tweede set had het als zevende geplaatste duo weinig moeite met de Russinnen. Na één uur en zeven minuten stond 6-0 op het scorebord en konden de vrouwen hun rackets inpakken.

China en Wit-Rusland
In de derde ronde moeten Schuurs en Mertens het opnemen tegen Su-Wei Hsieh uit Chinees Taipei en Aryna Sabalenka uit Wit-Rusland. Dat tweetal is niet geplaatst.

Volg het internationale theaterfestival Cultura Nova in Heerlen via L1 en 1Limburg. Bekijk onze Cultura Nova-themapagina.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen