Overslaan en naar de inhoud gaan

Schuurs en Melichar in uurtje klaar met Guarachi en Jurak

Geplaatst opdinsdag 2 maart 2021 - 16:45

Demi Schuurs en haar dubbelpartner Nicole Melichar hebben zich zonder bovenmatige inspanning weten te plaatsen voor de kwartfinale van het WTA 500-toernooi van Doha.

Het Nieuwstadts-Amerikaans duo rekende dinsdag in twee sets af met de Chileense Alexa Guarachi en de Kroatische Darija Jurak.

6-2, 6-3
Dankzij twee benutte breakpoints trokken Schuurs en Melichar de eerste set met 6-2 naar zich toe. In de tweede set herhaalden zij dat kunstje en daarnaast stonden ze hun 'eigen' games niet af: 6-3. Daarmee was de wedstrijd na exact een uur gespeeld.

Kwartfinale
In de kwartfinale van het hardcourttoernooi stuit de Limburgse óf op de Amerikaanse tandem Bethanie Mattek-Sands en Jessica Pegula, óf het Kazachstaans duo bestaande uit Elena Rybakina en Yaroslava Shvedova.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen