Overslaan en naar de inhoud gaan

Schuurs en Linssen gepasseerd voor Klassieker

Geplaatst opzondag 17 januari 2021 - 15:53

De Klassieker tussen Ajax en Feyenoord begint zondagmiddag zonder Limburgse inbreng.

Bij Ajax begint Perr Schuurs uit Nieuwstadt op de bank, bij Feyenoord is geen basisplaats ingeruimd voor Bryan Linssen uit Neeritter.

Keuzes
Ajax-coach Erik ten Hag kiest in het hart van de verdediging voor Daley Blind en Jurriën Timber. Feyenoord-trainer Dick Advocaat begint met een aanvalslinie waar geen plek is voor Bryan Linssen, maar wel voor Steven Berghuis, Nicolai Jörgensen en Ridgeciano Haps.

Drie punten
Ajax trapt met een voorsprong van drie punten op Feyenoord af voor de Klassieker. De thuisclub heeft ook het beste doelsaldo van alle clubs uit de Eredivisie. De wedstrijd in de Johan Cruijff ArenA begint zondagmiddag om 16:45 uur.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen