Overslaan en naar de inhoud gaan

Schuurs en Grönefeld stomen door naar halve finale

Geplaatst opdonderdag 26 september 2019 - 12:18

Demi Schuurs en Anna-Lena Grönefeld hebben in Wuhan de halve finale bereikt van de zesde editie van het Wuhan Open.

Op het hardcourt van de hoofdstad van de provincie Hubei versloegen zij de zusjes Chan uit Taiwan met 6-1 en 6-1.

Weinig moeite
De in Maastricht woonachtige Schuurs en haar Duitse partner hadden in de eerste set van het WTA-tennistoernooi weinig moeite met Hao-Ching Chan en Yung-Jan Chan, die tegenwoordig onder de naam Latisha Chan speelt. Het Nederlands-Duitse dubbel kwam met 4-0 voor, waarna de zussen tegen scoorden. Schuurs en Grönefeld maakten daarna de set in minder dan een half uur af.

Niet opgewassen
Ook in de tweede set waren de zussen, waarvan Latisha in 2017 met Martina Hingis de dubbelfinale in Wuhan won, niet opgewassen tegen Schuurs en Grönefeld. Zij wonnen weliswaar de derde game, maar hadden verder niets in te brengen tegen het als vierde geplaatste dubbel, dat ook deze set met 6-1 won.

Tegen winnaars
Binnen een uur verzekerden Schuurs en Grönefeld zich van een plaats in de halve finale. Daarin moeten zij tegen de winnaars spelen van de wedstrijd, waarin Elise Mertens en Aryna Sabalenka het opnemen tegen Caroline Garcia en Bethanie Mattek Sands.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen