Overslaan en naar de inhoud gaan

Schuurs en Grönefeld stomen door naar halve finale

Geplaatst opdonderdag 26 september 2019 - 12:18

Demi Schuurs en Anna-Lena Grönefeld hebben in Wuhan de halve finale bereikt van de zesde editie van het Wuhan Open.

Op het hardcourt van de hoofdstad van de provincie Hubei versloegen zij de zusjes Chan uit Taiwan met 6-1 en 6-1.

Weinig moeite
De in Maastricht woonachtige Schuurs en haar Duitse partner hadden in de eerste set van het WTA-tennistoernooi weinig moeite met Hao-Ching Chan en Yung-Jan Chan, die tegenwoordig onder de naam Latisha Chan speelt. Het Nederlands-Duitse dubbel kwam met 4-0 voor, waarna de zussen tegen scoorden. Schuurs en Grönefeld maakten daarna de set in minder dan een half uur af.

Niet opgewassen
Ook in de tweede set waren de zussen, waarvan Latisha in 2017 met Martina Hingis de dubbelfinale in Wuhan won, niet opgewassen tegen Schuurs en Grönefeld. Zij wonnen weliswaar de derde game, maar hadden verder niets in te brengen tegen het als vierde geplaatste dubbel, dat ook deze set met 6-1 won.

Tegen winnaars
Binnen een uur verzekerden Schuurs en Grönefeld zich van een plaats in de halve finale. Daarin moeten zij tegen de winnaars spelen van de wedstrijd, waarin Elise Mertens en Aryna Sabalenka het opnemen tegen Caroline Garcia en Bethanie Mattek Sands.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen