Overslaan en naar de inhoud gaan

Schuurs en Grönefeld stomen door naar halve finale

Geplaatst opdonderdag 26 september 2019 - 12:18

Demi Schuurs en Anna-Lena Grönefeld hebben in Wuhan de halve finale bereikt van de zesde editie van het Wuhan Open.

Op het hardcourt van de hoofdstad van de provincie Hubei versloegen zij de zusjes Chan uit Taiwan met 6-1 en 6-1.

Weinig moeite
De in Maastricht woonachtige Schuurs en haar Duitse partner hadden in de eerste set van het WTA-tennistoernooi weinig moeite met Hao-Ching Chan en Yung-Jan Chan, die tegenwoordig onder de naam Latisha Chan speelt. Het Nederlands-Duitse dubbel kwam met 4-0 voor, waarna de zussen tegen scoorden. Schuurs en Grönefeld maakten daarna de set in minder dan een half uur af.

Niet opgewassen
Ook in de tweede set waren de zussen, waarvan Latisha in 2017 met Martina Hingis de dubbelfinale in Wuhan won, niet opgewassen tegen Schuurs en Grönefeld. Zij wonnen weliswaar de derde game, maar hadden verder niets in te brengen tegen het als vierde geplaatste dubbel, dat ook deze set met 6-1 won.

Tegen winnaars
Binnen een uur verzekerden Schuurs en Grönefeld zich van een plaats in de halve finale. Daarin moeten zij tegen de winnaars spelen van de wedstrijd, waarin Elise Mertens en Aryna Sabalenka het opnemen tegen Caroline Garcia en Bethanie Mattek Sands.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen