Overslaan en naar de inhoud gaan

Schuurs en Groenefeld naar achtste finale in Dubai

Geplaatst opdinsdag 19 februari 2019 - 21:18

Demi Schuurs en Anna-Lena Groenefeld hebben de achtste finale van het vrouwendubbel in Dubai bereikt.

Het tweetal versloeg in het WTA-toernooi in de hoofdstad van het gelijknamige emiraat het Roemeens-Poolse duo Mihaela Buzarnescu en Alicja Rosolska met 6-2 en 6-4.

Zesde punt
Schuurs en haar Duitse dubbelpartner hadden in de eerste set weinig moeite met de tegenstander en bouwden een 5-0 voorsprong op. Daarna wonnen Buzarnescu en Rosolska twee games voordat de tennissters uit Nieuwstadt en Hannover het zesde punt scoorden en de set wonnen.

In evenwicht
In de tweede set bood het Roemeens-Poolse koppel aanmerkelijk meer tegenstand en kwam zelfs met 1-2 voor. Schuurs en Groenefeld trokken de stand weer in evenwicht en kwamen met 3-2 voor. De tegenstander kwam opnieuw terug, maar kon het Nederlands-Duitse duo daarna niet meer bijbenen: 6-4. Na een uur en vier minuten was de klus voor het als achtste geplaatste duo geklaard.

Schuurs en Groenefeld vervolgen het toernooi woensdagmiddag met tegen de Roemeense Irina Maria Bara en haar uit Slovenië afkomstige partner Dalila Jakupovic.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Halve Finales LVK 2020 volg je bij L11 Alaaf
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 TV

Het feest gaat weer beginnen! 60 artiesten duiken de Halve Finales van het LVK in. Welke 20 liedjes gaan uiteindelijk naar de finale van het 44e LVK?

Volg de 3 Halve Finales op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf. Iedere vrijdag om 18:00 en zaterdag om 13:00.

Bekijk hier de 3 Halve Finales
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen