Overslaan en naar de inhoud gaan

Schuurs en Groenefeld naar achtste finale in Dubai

Geplaatst opdinsdag 19 februari 2019 - 21:18

Demi Schuurs en Anna-Lena Groenefeld hebben de achtste finale van het vrouwendubbel in Dubai bereikt.

Het tweetal versloeg in het WTA-toernooi in de hoofdstad van het gelijknamige emiraat het Roemeens-Poolse duo Mihaela Buzarnescu en Alicja Rosolska met 6-2 en 6-4.

Zesde punt
Schuurs en haar Duitse dubbelpartner hadden in de eerste set weinig moeite met de tegenstander en bouwden een 5-0 voorsprong op. Daarna wonnen Buzarnescu en Rosolska twee games voordat de tennissters uit Nieuwstadt en Hannover het zesde punt scoorden en de set wonnen.

In evenwicht
In de tweede set bood het Roemeens-Poolse koppel aanmerkelijk meer tegenstand en kwam zelfs met 1-2 voor. Schuurs en Groenefeld trokken de stand weer in evenwicht en kwamen met 3-2 voor. De tegenstander kwam opnieuw terug, maar kon het Nederlands-Duitse duo daarna niet meer bijbenen: 6-4. Na een uur en vier minuten was de klus voor het als achtste geplaatste duo geklaard.

Schuurs en Groenefeld vervolgen het toernooi woensdagmiddag met tegen de Roemeense Irina Maria Bara en haar uit Slovenië afkomstige partner Dalila Jakupovic.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen