Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Schuurs en Groenefeld kwartfinalisten in Dubai

Geplaatst opwoensdag 20 februari 2019 - 21:31

Demi Schuurs en haar dubbelpartner Anna-Lena Groenefeld hebben de kwartfinale van het WTA-toernooi in Dubai bereikt.

Zij waren in de woestijnstaat in de achtste finale met 6-4 en 6-4 te sterk voor hun opponenten Irina Maria Bara en Dalila Jakupovic.

Weggewerkt
De tennisster uit Nieuwstadt en haar Duitse partner kwamen in de eerste set met 2-0 achter, maar werkten die weg. Tot 4-4 ging het gelijk op. Daarna kwamen Schuurs en Groenefeld opnieuw voor en sloten binnen 40 minuten de set met 6-4 winst af.

Snel klaren
In de tweede set leken Schuurs en de tennisster uit Hannover de klus snel te klaren. Zij kwamen met 3-0 voor, maar de tennissters uit Roemenië en Slovenië vochten terug en brachten de stand weer in evenwicht. Schuurs en Groenefeld kwamen met 5-4 voor en hadden daarna drie matchpoints nodig om ook de set te winnen.

Donderdag moeten Schuurs en Groenefeld het in de kwartfinale opnemen tegen Barbora Strycova uit Tjechië en haar Taiwanese partner Su-Wei Hsieh.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Uitgelicht
De verkiezingen volg je bij L1

In aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen zendt L1 TV vijf verschillende debatten uit. Daarbij is nadrukkelijk samenwerking gezocht met maatschappelijke organisaties. De gekozen opzet van de tv-debatten maakt het mogelijk dat zowel zittende politieke partijen als nieuwe partijen kunnen meedoen.

Op de verkiezingsdag woensdag 20 maart maken we een speciale avondvullende uitzending op L1 TV vanaf 21:00 uur, met uitslagen, reacties vanuit het provinciehuis en analyses. Online kun je alles volgen bij 1Limburg.

Meer over de verkiezingen
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen