Overslaan en naar de inhoud gaan

Schuurs en Groenefeld kwartfinalisten in Dubai

Geplaatst opwoensdag 20 februari 2019 - 21:31

Demi Schuurs en haar dubbelpartner Anna-Lena Groenefeld hebben de kwartfinale van het WTA-toernooi in Dubai bereikt.

Zij waren in de woestijnstaat in de achtste finale met 6-4 en 6-4 te sterk voor hun opponenten Irina Maria Bara en Dalila Jakupovic.

Weggewerkt
De tennisster uit Nieuwstadt en haar Duitse partner kwamen in de eerste set met 2-0 achter, maar werkten die weg. Tot 4-4 ging het gelijk op. Daarna kwamen Schuurs en Groenefeld opnieuw voor en sloten binnen 40 minuten de set met 6-4 winst af.

Snel klaren
In de tweede set leken Schuurs en de tennisster uit Hannover de klus snel te klaren. Zij kwamen met 3-0 voor, maar de tennissters uit Roemenië en Slovenië vochten terug en brachten de stand weer in evenwicht. Schuurs en Groenefeld kwamen met 5-4 voor en hadden daarna drie matchpoints nodig om ook de set te winnen.

Donderdag moeten Schuurs en Groenefeld het in de kwartfinale opnemen tegen Barbora Strycova uit Tjechië en haar Taiwanese partner Su-Wei Hsieh.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag om 17:00 en 22:00 uur op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen