Overslaan en naar de inhoud gaan

Schuurs en Groenefeld kwartfinalisten in Dubai

Geplaatst opwoensdag 20 februari 2019 - 21:31

Demi Schuurs en haar dubbelpartner Anna-Lena Groenefeld hebben de kwartfinale van het WTA-toernooi in Dubai bereikt.

Zij waren in de woestijnstaat in de achtste finale met 6-4 en 6-4 te sterk voor hun opponenten Irina Maria Bara en Dalila Jakupovic.

Weggewerkt
De tennisster uit Nieuwstadt en haar Duitse partner kwamen in de eerste set met 2-0 achter, maar werkten die weg. Tot 4-4 ging het gelijk op. Daarna kwamen Schuurs en Groenefeld opnieuw voor en sloten binnen 40 minuten de set met 6-4 winst af.

Snel klaren
In de tweede set leken Schuurs en de tennisster uit Hannover de klus snel te klaren. Zij kwamen met 3-0 voor, maar de tennissters uit Roemenië en Slovenië vochten terug en brachten de stand weer in evenwicht. Schuurs en Groenefeld kwamen met 5-4 voor en hadden daarna drie matchpoints nodig om ook de set te winnen.

Donderdag moeten Schuurs en Groenefeld het in de kwartfinale opnemen tegen Barbora Strycova uit Tjechië en haar Taiwanese partner Su-Wei Hsieh.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen