Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Schuurs en Groenefeld in dubbelfinale Doha

Geplaatst opvrijdag 15 februari 2019 - 20:57

Demi Schuurs en Anna-Lena Groenefeld staan in de finale van het vrouwendubbel in Doha.

Zij versloegen in de halve eindstrijd het Tunesisch-Amerikaanse duo Ons Jabeur en Allison Riske met 6-2 en 7-5.

Gelegenheidspartner
De eerste set ging aanvankelijk gelijk op, maar na 2-2 namen
Schuurs en haar Duitse gelegenheidspartner afstand. Jabeur en Riske leden twee keer serviceverlies en na 31 minuten was de eerste setwinst voor het Nederlands-Duitse koppel binnen.

Tegenstand
In de tweede set boden
Jabeur en Riske heel wat meer tegenstand. Het als 4e geplaatste duo won de eerste game, maar Jabeur en Riske kwamen terug en met 3-2 voor door serviceverlies van Schuurs en Groenefeld. Daarna ging de partij tot 5-5 gelijk op, waarna Schuurs en Groenefeld op voorsprong kwam. Het Tunesisch-Amerikaanse duo verloor opnieuw de service en was een plaats in de finale voor de tennisster uit Nieuwstadt en haar dubbelpartner een feit.

Finale
In de eindstrijd van het WTA-toernooi in de Qatarese hoofdstad moeten
Schuurs en Groenefeld het opnemen tegen Hao-ching Chan en haar zus Latisha uit Taiwan.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Uitgelicht
De verkiezingen volg je bij L1

In aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen zendt L1 TV vijf verschillende debatten uit. Daarbij is nadrukkelijk samenwerking gezocht met maatschappelijke organisaties. De gekozen opzet van de tv-debatten maakt het mogelijk dat zowel zittende politieke partijen als nieuwe partijen kunnen meedoen.

Op de verkiezingsdag woensdag 20 maart maken we een speciale avondvullende uitzending op L1 TV vanaf 21:00 uur, met uitslagen, reacties vanuit het provinciehuis en analyses. Online kun je alles volgen bij 1Limburg.

Meer over de verkiezingen
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen