Overslaan en naar de inhoud gaan

Schuurs en dubbelpartner als vierde geplaatst in Australiƫ

Geplaatst opmaandag 8 februari 2021 - 9:14

Demi Schuurs uit Maastricht is met haar partner Nicole Melichar als vierde geplaatst voor de Australian Open.

Ook is de loting bekend.

Bekende tegenstanders
In de eerste ronde komt het duo in actie tegen Fiona Ferro uit Frankrijk en de Zwitserse Jil Teichman. Vorige week tijdens de Yarra Valley Classic stond de 27-jarige Schuurs in haar eerste partij ook al tegenover hetzelfde duo. Toen wonnen Schuurs en Melichar in twee sets.

Uitgeschakeld
Schuurs en Melichar stoomden tijdens de Valley Classic door naar de halve finale maar verloren daar uiteindelijk van het Japanse duo Shuki Aoyomi en Ena Shibahara. Na twee uur spelen stond er 6-7 (5-7) 7-5 en 13-11 op het scorebord voor de Japanse vrouwen.

Duizenden toeschouwers
De wedstrijden in het enkelspel op de Australian Open beginnen op 8 februari. Later in de week maakt Schuurs haar opwachting. Het is traditioneel het eerste grandslamtoernooi van het jaar. Het coronavirus is mede door de strenge quarantaineregels goed onder controle in het land. De Australische overheid heeft daarom toestemming gegeven om 30.000 toeschouwers per dag toe te laten. Dat is ongeveer de helft van de normale bezettingsgraad.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen