Overslaan en naar de inhoud gaan

Schuurs en Bertens openen in Tokio tegen Frans duo

Geplaatst opdonderdag 22 juli 2021 - 10:16

Demi Schuurs en dubbelpartner Kiki Bertens kennen hun tegenstanders in de eerste ronde van het Olympisch tennistoernooi.

De Nieuwstadtse stuit in Tokio op Kristina Mladenovic en Caroline Garcia.

Derde
Schuurs en Bertens zijn de nummer drie op de plaatsingslijst, terwijl de Françaises een ongeplaatste status hebben. In 2016 wonnen Mladenovic en Garcia wel samen de eindzege op het grandslamtoernooi Roland Garros.

Bertens
Schuurs geldt op haar beurt als wereldtopper in het dubbelspel, met veertien WTA-toernooizeges op haar palmares. In Tokio speelt ze echter niet met haar vertrouwde dubbelpartner Nicole Melichar, maar met landgenote Bertens. Bertens zet na dit toernooi een punt achter haar profcarrière.

Het is nog niet duidelijk wanneer Schuurs en Bertens de eerste wedstrijd spelen. Het Olympisch tennistoernooi begint zaterdag.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen