Overslaan en naar de inhoud gaan

Schuurs en Bertens openen in Tokio tegen Frans duo

Geplaatst opdonderdag 22 juli 2021 - 10:16

Demi Schuurs en dubbelpartner Kiki Bertens kennen hun tegenstanders in de eerste ronde van het Olympisch tennistoernooi.

De Nieuwstadtse stuit in Tokio op Kristina Mladenovic en Caroline Garcia.

Derde
Schuurs en Bertens zijn de nummer drie op de plaatsingslijst, terwijl de Françaises een ongeplaatste status hebben. In 2016 wonnen Mladenovic en Garcia wel samen de eindzege op het grandslamtoernooi Roland Garros.

Bertens
Schuurs geldt op haar beurt als wereldtopper in het dubbelspel, met veertien WTA-toernooizeges op haar palmares. In Tokio speelt ze echter niet met haar vertrouwde dubbelpartner Nicole Melichar, maar met landgenote Bertens. Bertens zet na dit toernooi een punt achter haar profcarrière.

Het is nog niet duidelijk wanneer Schuurs en Bertens de eerste wedstrijd spelen. Het Olympisch tennistoernooi begint zaterdag.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen