Overslaan en naar de inhoud gaan

Schuurs en Bertens naar kwartfinale in Rosmalen

Geplaatst opwoensdag 12 juni 2019 - 22:25

Demi Schuurs en Kiki Bertens zijn doorgedrongen tot de kwartfinale van het Libéma Open in Rosmalen.

Schuurs en Bertens versloegen in de achtste finale van het grastoernooi het Amerikaanse duo McHale en Riske met 3-6, 6-2 en 11-9.

Gelijke hoogte
Het Nederlandse gelegenheidsduo kwam in de eerste set met 2-0 voor, maar zag Christina McHale en Alison Riske weer op gelijke hoogte komen. Daarna kwamen Schuurs en Bertens opnieuw op voorsprong, maar het Amerikaanse tweetal maakte gelijk en sleepte ook de volgende drie punten binnen.

Setwinst
Ook in de tweede set kwam de tennisster uit Nieuwstadt en haar dubbelpartner met 2-0 voor, voordat McHale en Riske hun eerste game wonnen. Schuurs en Bertens namen meer afstand van hun opponenten en dwongen met 6-2 setwinst een derde set af.

Laatste acht
Daarin deden de dubbels niet voor elkaar onder. Schuurs en Bertens kwamen met 8-6 voor, maar het Amerikaanse tweetal vocht terug en kwam met 9-9 gelijk. De twee daarop volgende games werden door het Nederlandse duo gewonnen. Zij verzekerden zich daarmee van een plek bij de laatste acht.

In de kwartfinale moet het Nederlandse tweetal het opnemen tegen Georgina Garcia-Perez uit Spanje en haar Hongaarse partner Fanny Stollár.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen