Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Schuurs en Bertens naar kwartfinale in Rosmalen

Geplaatst opwoensdag 12 juni 2019 - 22:25

Demi Schuurs en Kiki Bertens zijn doorgedrongen tot de kwartfinale van het Libéma Open in Rosmalen.

Schuurs en Bertens versloegen in de achtste finale van het grastoernooi het Amerikaanse duo McHale en Riske met 3-6, 6-2 en 11-9.

Gelijke hoogte
Het Nederlandse gelegenheidsduo kwam in de eerste set met 2-0 voor, maar zag Christina McHale en Alison Riske weer op gelijke hoogte komen. Daarna kwamen Schuurs en Bertens opnieuw op voorsprong, maar het Amerikaanse tweetal maakte gelijk en sleepte ook de volgende drie punten binnen.

Setwinst
Ook in de tweede set kwam de tennisster uit Nieuwstadt en haar dubbelpartner met 2-0 voor, voordat McHale en Riske hun eerste game wonnen. Schuurs en Bertens namen meer afstand van hun opponenten en dwongen met 6-2 setwinst een derde set af.

Laatste acht
Daarin deden de dubbels niet voor elkaar onder. Schuurs en Bertens kwamen met 8-6 voor, maar het Amerikaanse tweetal vocht terug en kwam met 9-9 gelijk. De twee daarop volgende games werden door het Nederlandse duo gewonnen. Zij verzekerden zich daarmee van een plek bij de laatste acht.

In de kwartfinale moet het Nederlandse tweetal het opnemen tegen Georgina Garcia-Perez uit Spanje en haar Hongaarse partner Fanny Stollár.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Win een gigantische eenhoorn
Uitgelicht
Win een gigantische eenhoorn!

L1 knalt de zomer in! Op vrijdag 19 juli vieren we vanaf 06:00 op L1 Radio het begin van de Bouwvakvakantie. Met een barbecue, ijscoman en een Kop van Jut. En de hoofdprijs: een gigantisch opblaasbaar eenhoorneiland!

Kom gezellig langs bij de L1-studio aan de Ambyerstraat Zuid 77B in Maastricht-Amby en sla je slag!

Kom 19 juli langs bij L1
Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen
Uitgelicht
Win kaarten Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen

Wij mogen kaarten voor het Historisch Motoren en Tractoren festival in Panningen weg geven. Wil jij dit jaar met je partner, kinderen, vrienden of vriendinnen gratis naar het festival in Panningen? Lees verder om te zien wat we van je vragen.

Zie hier hoe je kans maakt
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg iedere dag 18:30 op L1 TV

Iedere dag vanaf een andere prachtige locatie in Limburg ontvangen Sander Kleikers en Gert Jacobs hun gasten. En je bent van harte welkom om de uitzending bij te wonen!

Tour de L1mbourg is iedere dag om 18:30 live op L1 TV en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald.

Bekijk hier alle locaties
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!

Meest gelezen