Overslaan en naar de inhoud gaan

Schuur uitgebrand: woning lichte rookschade

Geplaatst opwoensdag 8 april 2020 - 16:14

Een schuur bij een woonhuis in Venray is woensdagmiddag in de as gelegd door een brand. Het naastgelegen huis liep lichte rook- en roetschade op.

De hulpdiensten kregen iets na 15:00 uur de melding van de brand aan de Bosweg.

Meer blusvoertuigen
De brand werd vanwege de flinke rookontwikkeling opgeschaald waardoor meer blusvoertuigen in actie komen. Brandweerlieden probeerden bij het blussen te voorkomen dat het vuur zou overslaan naar de woning die tegen de schuur ligt. Ruim een half uur na de brand kon het sein brand meester al worden gegeven. In de schuur van ongeveer 5 bij 3 meter stonden tuinmaterialen opgeslagen.

Er is niemand gewond geraakt.

Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Stuur je filmpje via Whatsapp naar 06 44 76 71 57

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen