Overslaan en naar de inhoud gaan

Schuur met stro en hout uitgebrand

Geplaatst opdonderdag 14 november 2019 - 18:00

De brandweer is met groot materieel uitgerukt naar Sevenum, voor een brand in een schuur.

Het vuur brak rond 17:40 uur uit door nog onbekende oorzaak. Er zijn geen gewonden gevallen, meldt de brandweer. In de schuur, met een oppervlakte van zo'n 150 vierkante meter, lagen stro en hout.

Onder controle
Rond 19:00 uur was het vuur onder controle. Het nablussen van het stro neemt naar verwachting wel nog enige tijd in beslag. De Grubbenvorsterweg was in verband met de brand enige tijd afgesloten voor verkeer, maar is inmiddels weer open.

Asbest
Bij de brand zijn enkele asbestplaten op het dak geknapt van de hitte. Volgens de brandweer is er geen gevaar voor de volksgezondheid. De platen worden door een gespecialiseerd bedrijf afgevoerd.

De oorzaak van de brand is nog niet bekend.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen