Overslaan en naar de inhoud gaan

Schuur met stro en hout uitgebrand

Geplaatst opdonderdag 14 november 2019 - 18:00

De brandweer is met groot materieel uitgerukt naar Sevenum, voor een brand in een schuur.

Het vuur brak rond 17:40 uur uit door nog onbekende oorzaak. Er zijn geen gewonden gevallen, meldt de brandweer. In de schuur, met een oppervlakte van zo'n 150 vierkante meter, lagen stro en hout.

Onder controle
Rond 19:00 uur was het vuur onder controle. Het nablussen van het stro neemt naar verwachting wel nog enige tijd in beslag. De Grubbenvorsterweg was in verband met de brand enige tijd afgesloten voor verkeer, maar is inmiddels weer open.

Asbest
Bij de brand zijn enkele asbestplaten op het dak geknapt van de hitte. Volgens de brandweer is er geen gevaar voor de volksgezondheid. De platen worden door een gespecialiseerd bedrijf afgevoerd.

De oorzaak van de brand is nog niet bekend.

Deel dit bericht via
Overzicht
Hoofdredacteur voor een dag
Uitgelicht
Word Hoofdredacteur voor een dag

We geven je twee dagen L1 TV cadeau. Neem plaats op de stoel van hoofdredacteur van L1 en maak je eigen programmagids. Jij mag bepalen wat we uitzenden op maandag 23 en dinsdag 24 december,. Voor velen vrije dagen, met lekker veel tijd om ook overdag televisie te kijken.

Jij mag bepalen wat we uitzenden op 23 en 24 december.

Geef hier je favoriete programma's door
22 december op L1 TV: Ben Verbong Dag
Uitgelicht
Ben Verbong Dag op L1 TV

De Tegelse filmregisseur Ben Verbong zit 50 jaar in het vak. L1 viert dit jubileum 22 december met de Ben Verbong Dag.

De regisseur van onder meer de Nederlandse succesfilm ‘Het meisje met het rode haar’ maakte speciaal voor L1 een selectie. Bijvoorbeeld de film Honigfrauen over Oost- en Westduitsers gescheiden op vakantie aan het Balatonmeer. Of de lotgevallen van de Oostenrijkse Von Trapp Family. Maar ook vreemdelinghaat in een Berlijnse tram.

Bekijk hier de programmagids van 22 december
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen