Overslaan en naar de inhoud gaan

Schuur met stro en hout uitgebrand

Geplaatst opdonderdag 14 november 2019 - 18:00

De brandweer is met groot materieel uitgerukt naar Sevenum, voor een brand in een schuur.

Het vuur brak rond 17:40 uur uit door nog onbekende oorzaak. Er zijn geen gewonden gevallen, meldt de brandweer. In de schuur, met een oppervlakte van zo'n 150 vierkante meter, lagen stro en hout.

Onder controle
Rond 19:00 uur was het vuur onder controle. Het nablussen van het stro neemt naar verwachting wel nog enige tijd in beslag. De Grubbenvorsterweg was in verband met de brand enige tijd afgesloten voor verkeer, maar is inmiddels weer open.

Asbest
Bij de brand zijn enkele asbestplaten op het dak geknapt van de hitte. Volgens de brandweer is er geen gevaar voor de volksgezondheid. De platen worden door een gespecialiseerd bedrijf afgevoerd.

De oorzaak van de brand is nog niet bekend.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen