Overslaan en naar de inhoud gaan

Schuur gevuld met hooi en stro gaat in vlammen op

Geplaatst opzaterdag 31 oktober 2020 - 1:33

Een brand heeft vrijdagavond een schuur in Roosteren volledig in de as gelegd.

De brandweer kreeg rond 23:50 uur een melding van een brand aan de Jan Petersstraat.

Het gaat volgens een brandweerwoordvoerder om een schuur van zo'n 12 bij 25 meter. In de schuur lagen hooi en stro opgeslagen.

Opschalen
Al snel schaalden de hulpdiensten op en kreeg de brand het predicaat 'middelbrand'. Meerdere brandweerlieden werden gestuurd om de brand onder controle te krijgen. Er was geen direct gevaar voor de omgeving en er is ook geen asbest vrijgekomen, laat een brandweerwoordvoerder weten.

Nablussen
De brandweer liet de schuurbrand gecontroleerd uitbranden en rond de klok van 01:15 uur werd het sein 'brand meester' gegeven. Het nablussen van de schuurbrand gaat nog geruime tijd duren. De schuur moet echter als verloren worden beschouwd.

Hoe de brand is ontstaan, is niet bekend. De politie vermoedt dat er sprake is van brandstichting.

" width="100%" height="450" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">
Deel dit bericht via
Overzicht
Het verhaal van een Limburgse wereldster: André Rieu
Uitgelicht
Het verhaal van een Limburgse wereldster: André Rieu

Violist en orkestleider André Rieu vertelt in een openhartig interview over zijn moeilijke jeugd, zijn carrière van violist naar orkestleder en entertainer van wereldformaat.

Rieu stelde samen met zijn vrouw Marjorie voor L1 TV exclusief een programma samen met hoogtepunten van alle concerten op het Vrijthof in Maastricht.

Zaterdag en zondag op L1 TV
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Kom helemaal in de stemming voor de LVK-Finale

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen